Kategóriák
- Újdonságok
- Akciók
- Étrend-kiegészítők
- Gyomor, emésztés
- Immunerõsítés
- Izület, reuma
- Bőr, haj, köröm
- Szív, vérkeringés, koleszterin
- Idegerõsítõ, nyugtató
- Húgyhólyag, prosztata
- Vas, folsav
- Fogyasztószerek
- Multivitaminok
- Nyomelemek
- Megfázás,légutak
- Antioxidánsok
- Lugosítás
- Női vitaminok
- Gyerekvitaminok
- Herpesz,száj
- B-vitamin
- C-vitamin
- Férfi vitaminok
- E-vitamin
- Aminosavak, fehérjék
- Szem
- D-vitamin
- Terhességi és egyéb tesztek
- Gombafélék
- Gyógytermékek
- Kozmetikumok
- Élelmiszerek
- Tisztítószerek
- Egyéb reformélelmiszer
- Antioxidánsok
- Vajak
- Gyógyvizek
- Svédcseppek, tinktúrák
- Egyéb tejhelyettesítők
- Speciális olajok
- Sós snackek
- Egyéb termékek
- Immunerősítés
- Növényi italok
- Szív, vérkeringés, koleszterin
- D-vitamin
- Szilárd szappan
- Aszalmányok
- Örlemények
- Müzlik
- Nyomelemek
- Gluténmentes édességek
- Hidegkonyhai termékek, saláták
- Gyümölcslevek
- Ginseng készítmények
- Paleo lisztkeverékek
- Sók
- Egyéb édességek
- Fogkefe
- Izület, reuma
- Gyomor, emésztés
- Paleo kenyerek
- Bőr, haj, köröm
- Idegerősítő, nyugtató
- Gluténmentes pékáru
- Fogyasztószerek
- Húgyhólyag, prosztata
- Aminosavak, fehérjék
- Egyéb köretek
- Egyéb gluténmentes termékek
- Egyéb reggelizők
- Lekvárok
- Félkész/ előkészített lisztek
- Testápolók
- Hajápoló eszközök
- Masszázskrémek,-olajok
- Multivitaminok
- Napozószer
- Gyógy- és sportkrémek
- Fertőtlenítők
- Aszalmány
- Melegétel
- Tofu, szójatermék
- Száraztészta
- Kalcium, magnézium
- Növényi olaj, zsír
- Titánia Manikűr, pedikűr eszközök Solingeni
- Szaloncukor ,diabetikus, paleo.
- egészségügyi termék
- BATZ papucs másodosztályú, szépséghibás termékek
TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Termék részletek
Biorganik aszkorbinsav 250 g
A termék biofermentációval, nem génmódosított alapanyagból készül (non GMO).
Glutén- és allergén mentes üzemben csomagolva!
Az aszkorbinsav tulajdonképpen a C-vitamin kémiai megnevezése, melyről köztudott, hogy elengedhetetlen az emberi szervezet egészséges működéséhez, természetes védőhatása miatt. Az egyik legfontosabb antioxidánsról beszélhetünk, hiszen nagymértékben megakadályozza a szerveztünk számára káros szabadgyökök kialakulását. Az ember, a tengerimalac, a füsti fecske, néhány majom- és halféle (már) nem tudja a szervezetében előállítani a C-vitamint, pedig a legtöbb élőlény képes erre.
Így fontos, hogy étkezéseink során biztosítsuk annak rendszeres bevitelét, de lehetőleg ne a gyógyszertárban kapható cukros bevonatú C-vitaminokat szedd: inkább kezd a reggelt úgy, hogy igyál meg egy pohár tiszta vizet 1 kiskanál aszkorbinsavval elkeverve (ha akarod tehetsz bele xlititet is ha nem szereted a savanyú ízeket). De nagyon finom limonádét is készíthetsz belőle akár.
Sajnos a mai korban kapható gyümölcsök és zöldségek se bővelkednek már annyi C-vitaminban, mint akár 50 évvel ezelőtt, "köszönhetően" Földünk és termőföldjeink elszennyezésének, agyonvegyszerezésének. Ezért muszáj ilyen formában is pótolnunk a napi C-vitamin bevételünket.
Valószínűleg minden magyar ember tudja, hogy a C-vitamin felfedezése egy magyar orvos, Szent-Györgyi Albert nevéhez fűződik. A felfedezés során először paprikából állították elő nagyobb mennyiségben a C-vitamint, melyet ekkor még hexuronsavnak hívtak. A C-vitamin az immunrendszer fő erősítője, fokozza a fehérvérsejtek képződését és azok működését. Ezen kívül fontos szerepet játszik a csontok és porcok kötőszövetének felépítésében, valamint a vas szervezetünkbe való hatékony felszívódásában.
A C-vitamin bevitelén kívül, ételek ízesítéséhez, vagy állagának javításához is felhasználhatjuk. Kifejezetten ajánlott a kenyérfélék sütése során egy kávéskanál aszkorbinsavat adni a tésztához, hozzáadásával könnyebb, nyújthatóbb állagú tésztát, majd sütés után kevésbé morzsálódós kenyeret, pékárut kapunk. Ha a sütéshez szódabikarbónát használunk, fontos, hogy valamilyen savas kémhatású anyaggal, például aszkorbinsavval reakcióba léphessen. Ilyenkor széndioxid szabadul fel, az így kialakult levegőbuborékok pedig megemelik a tésztát. Ezáltal finom, könnyed állagú süteményeket, kenyereket készíthetünk. Az aszkorbinsav és a szódabikarbóna 2:1 arányban való keverésével savmentes vegyületet kapunk.
Az aszkorbinsav a konyhai felhasználása során nem csak a sütésnél nyújthat nagy segítséget, hanem a befőzés során is kedvelt adalékanyag. Természetes tartósítószerként használhatjuk, mivel hozzáadásával megelőzhetjük a gyümölcsök megbarnulását. Így nagyon finom, és egészséges befőtteket, lekvárokat készíthetünk, melyek biztosan az egész családnak ízleni fognak majd. Az aszkorbinsavak fajtáját tekintve beszélhetünk D-, és L-aszkorbinsavról. Az L-aszkorbinsav az egyik legtermészetesebb aszkorbinsav vegyület, mely megtalálható mind a növényi, mind az állati szervezetben. A kettő tulajdonképpen csupán molekulaszerkezetében különbözik egymástól, de ez pont arra elég, hogy míg az L-aszkorbinsavat szinte korlátlan mennyiségben fogyaszthatjuk, hiszen a felesleg természetes módon, a vizelet ürítésével távozik a szervezetből. A megfelelő mennyiségű C-vitamin bevitelével szervezetünk ellenállóbb lehet a betegségekkel szemben, nagymértékben visszaszoríthatjuk a szabadgyökök túltermelődését, így egészségesebb, élhetőbb életet élhetünk.
másodosztályú , szépséghibás
Glutén- és allergén mentes üzemben csomagolva!
Az aszkorbinsav tulajdonképpen a C-vitamin kémiai megnevezése, melyről köztudott, hogy elengedhetetlen az emberi szervezet egészséges működéséhez, természetes védőhatása miatt. Az egyik legfontosabb antioxidánsról beszélhetünk, hiszen nagymértékben megakadályozza a szerveztünk számára káros szabadgyökök kialakulását. Az ember, a tengerimalac, a füsti fecske, néhány majom- és halféle (már) nem tudja a szervezetében előállítani a C-vitamint, pedig a legtöbb élőlény képes erre.
Így fontos, hogy étkezéseink során biztosítsuk annak rendszeres bevitelét, de lehetőleg ne a gyógyszertárban kapható cukros bevonatú C-vitaminokat szedd: inkább kezd a reggelt úgy, hogy igyál meg egy pohár tiszta vizet 1 kiskanál aszkorbinsavval elkeverve (ha akarod tehetsz bele xlititet is ha nem szereted a savanyú ízeket). De nagyon finom limonádét is készíthetsz belőle akár.
Sajnos a mai korban kapható gyümölcsök és zöldségek se bővelkednek már annyi C-vitaminban, mint akár 50 évvel ezelőtt, "köszönhetően" Földünk és termőföldjeink elszennyezésének, agyonvegyszerezésének. Ezért muszáj ilyen formában is pótolnunk a napi C-vitamin bevételünket.
Valószínűleg minden magyar ember tudja, hogy a C-vitamin felfedezése egy magyar orvos, Szent-Györgyi Albert nevéhez fűződik. A felfedezés során először paprikából állították elő nagyobb mennyiségben a C-vitamint, melyet ekkor még hexuronsavnak hívtak. A C-vitamin az immunrendszer fő erősítője, fokozza a fehérvérsejtek képződését és azok működését. Ezen kívül fontos szerepet játszik a csontok és porcok kötőszövetének felépítésében, valamint a vas szervezetünkbe való hatékony felszívódásában.
A C-vitamin bevitelén kívül, ételek ízesítéséhez, vagy állagának javításához is felhasználhatjuk. Kifejezetten ajánlott a kenyérfélék sütése során egy kávéskanál aszkorbinsavat adni a tésztához, hozzáadásával könnyebb, nyújthatóbb állagú tésztát, majd sütés után kevésbé morzsálódós kenyeret, pékárut kapunk. Ha a sütéshez szódabikarbónát használunk, fontos, hogy valamilyen savas kémhatású anyaggal, például aszkorbinsavval reakcióba léphessen. Ilyenkor széndioxid szabadul fel, az így kialakult levegőbuborékok pedig megemelik a tésztát. Ezáltal finom, könnyed állagú süteményeket, kenyereket készíthetünk. Az aszkorbinsav és a szódabikarbóna 2:1 arányban való keverésével savmentes vegyületet kapunk.
Az aszkorbinsav a konyhai felhasználása során nem csak a sütésnél nyújthat nagy segítséget, hanem a befőzés során is kedvelt adalékanyag. Természetes tartósítószerként használhatjuk, mivel hozzáadásával megelőzhetjük a gyümölcsök megbarnulását. Így nagyon finom, és egészséges befőtteket, lekvárokat készíthetünk, melyek biztosan az egész családnak ízleni fognak majd. Az aszkorbinsavak fajtáját tekintve beszélhetünk D-, és L-aszkorbinsavról. Az L-aszkorbinsav az egyik legtermészetesebb aszkorbinsav vegyület, mely megtalálható mind a növényi, mind az állati szervezetben. A kettő tulajdonképpen csupán molekulaszerkezetében különbözik egymástól, de ez pont arra elég, hogy míg az L-aszkorbinsavat szinte korlátlan mennyiségben fogyaszthatjuk, hiszen a felesleg természetes módon, a vizelet ürítésével távozik a szervezetből. A megfelelő mennyiségű C-vitamin bevitelével szervezetünk ellenállóbb lehet a betegségekkel szemben, nagymértékben visszaszoríthatjuk a szabadgyökök túltermelődését, így egészségesebb, élhetőbb életet élhetünk.
másodosztályú , szépséghibás
-
Vonalkód 5999559313585Termékazonosító ML078346Szállítási idő 2-4 munkanapRaktárkészlet VANCikkszám 5999559313585Tömeg 250 g/db