Kategóriák
- Újdonságok
- Akciók
- Étrend-kiegészítők
- Gyógytermékek
- Kozmetikumok
- Élelmiszerek
- TrendaVit
- Italok
- Növényi élelmiszerek
- Rágógumik, cukorkák
- Olaj, ecet
- Reggelizõ pelyhek
- Csírák, magok, gabonák
- Sütési segédanyagok
- Lekvárok, mézek, Nugát krémek
- Snackek, aszalmányok
- Lisztek
- Istant ételalapok, levesporok
- Gluténmentes termékek
- Egyéb alapvetõ élelmiszerek
- Rizs, tészta, hüvelyesek
- Tejtermékek, pékáru, sütemények
- Vega húspótlók
- Szószok, mártások, poralapok
- Reformélelmiszerek
- Ételízesítés
- Szója- és rizspudingok
- Cukor, édesítőszerek
- Kekszek, nápolyik, csokoládék
- Dia-vitál
- Pástétomok
- Laktózmentes termékek
- Halkonzervek
- Konzervek,befőttek, savanyúságok
- Paleo
- Egyéb reformélelmiszer
- Egyéb diabetikus termékek
- Pudingporok
- Hidegkonyhai termékek, saláták
- Tisztítószerek
- Egyéb reformélelmiszer
- Antioxidánsok
- Vajak
- Gyógyvizek
- Svédcseppek, tinktúrák
- Egyéb tejhelyettesítők
- Speciális olajok
- Sós snackek
- Egyéb termékek
- Immunerősítés
- Növényi italok
- Szív, vérkeringés, koleszterin
- D-vitamin
- Szilárd szappan
- Aszalmányok
- Örlemények
- Müzlik
- Nyomelemek
- Gluténmentes édességek
- Hidegkonyhai termékek, saláták
- Gyümölcslevek
- Ginseng készítmények
- Paleo lisztkeverékek
- Sók
- Egyéb édességek
- Fogkefe
- Izület, reuma
- Gyomor, emésztés
- Paleo kenyerek
- Bőr, haj, köröm
- Idegerősítő, nyugtató
- Gluténmentes pékáru
- Fogyasztószerek
- Húgyhólyag, prosztata
- Aminosavak, fehérjék
- Egyéb köretek
- Egyéb gluténmentes termékek
- Egyéb reggelizők
- Lekvárok
- Félkész/ előkészített lisztek
- Testápolók
- Hajápoló eszközök
- Masszázskrémek,-olajok
- Multivitaminok
- Napozószer
- Gyógy- és sportkrémek
- Fertőtlenítők
- Aszalmány
- Melegétel
- Tofu, szójatermék
- Száraztészta
- Kalcium, magnézium
- Növényi olaj, zsír
- Titánia Manikűr, pedikűr eszközök Solingeni
- Szaloncukor ,diabetikus, paleo.
- egészségügyi termék
- BATZ papucs másodosztályú, szépséghibás termékek
TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Termék részletek
Naturganik konjac liszt 100 g
konjac liszt, vagy másik nevén konjak-glükomannán az Ázsiából származó ördögnyelv gyökeréből készül, és mint ahogyan számos számunkra eddig ismeretlen növényt, a távol-keleti konyha ezt is már régen beépítette kedvelt alapanyagai közé.
Manapság leginkább Dél-Kelet Ázsiában, valamint Amerikában termesztik. Már a termesztése során is megmutatkozik különlegessége: csak olyan helyen képes megteremni, ahol kitűnő a levegő, erre a 800 méteres magasságban lévő hegyvidéki szubtrópusi és dombvidéki levegő a legmegfelelőbb. Mivel ezeken a területeken a környezetszennyezés is elenyésző, valóban az egyik legtisztább lehetőségről beszélhetünk.
Fő alkotóeleme a glükomannán, amelynek molekulái a saját tömegüknél háromszázszor több vizet képesek felvenni. A vízmegkötő képessége egyenes arányban van a liszt minőségével: minél jobb minőségű a liszt, annál több folyadékot képes megkötni.
A szervezet a glükomannánból nem képes energiát előállítani, mivel az emésztőenzimek, és emésztőszervek nem hidrolizálják, a növényi rostok ugyanakkor nagyon jó hatással vannak az emésztésre és a bélmozgásra.
Mivel igazán különleges alapanyagról beszélünk, mely bámulatos képességekkel rendelkezik, ennek megfelelően kell eljárnunk felhasználását illetően is.
Fontos, hogy sűrítéskor a forró étellel való érintkezés előtt hideg vízben keverjük el, majd ezt azonnal öntsük a készülő ételre. Ha nem így járunk el, egy hatalmas golyóvá áll össze, és felhasználhatatlanná válik.
A tökéletes állagú tésztához sütésnél elég egy-egy teáskanálnyi konjac lisztet keverni bármilyen magliszthez.
Édességek, pudingok, zselék elkészítésénél nagyszerű segítség, és nem utolsósorban rendkívül takarékos is, hiszen nagyon kevés konjac liszt hozzáadásával is látványos eredményt érhetünk el.
Az élelmiszeriparban és a sütőiparban használják fel a konjac lisztet a leggyakrabban, alapanyagként, vagy csak adalékanyagként, kenyerek és sütemények készítésére. Ezeken kívül felhasználják még pudingokhoz, zselékhez is, ételek sűrítéséhez, valamint tészták gyártásához.
Az utóbbi néhány évben jótékony tulajdonságait a gyógyszeripar is felfedezte, így egyre több fogyást elősegítő, koleszterincsökkentő gyógyszerben találkozunk vele összetevőként.
A konjak liszt fehérjét, zsírt, cukrot, és keményítőt csak kis mennyiségben tartalmaz, ezért akár diétázók, akár bármilyen különleges étrendet követők használhatják étkezéseik során. Rendkívülien alacsony glikémiás indexe lehetővé teszi, hogy cukorbetegek számára is fogyasztható legyen, mivel nem befolyásolja a vércukorszintet. A fogyókúrázók számára is növeli a bűntudat nélkül fogyasztható ételek számát: szinte szénhidrát és zsírmentes a kalóriatartalma.
A konjac liszt szárazon, magában történő fogyasztása elégséges folyadék hiányában nyelési nehézségeket okoz!
Szóját, glutént, zellert, mustárt és szezámmagot is feldolgozó üzemben csomagolva!
másodosztályú , szépséghibás
Manapság leginkább Dél-Kelet Ázsiában, valamint Amerikában termesztik. Már a termesztése során is megmutatkozik különlegessége: csak olyan helyen képes megteremni, ahol kitűnő a levegő, erre a 800 méteres magasságban lévő hegyvidéki szubtrópusi és dombvidéki levegő a legmegfelelőbb. Mivel ezeken a területeken a környezetszennyezés is elenyésző, valóban az egyik legtisztább lehetőségről beszélhetünk.
Fő alkotóeleme a glükomannán, amelynek molekulái a saját tömegüknél háromszázszor több vizet képesek felvenni. A vízmegkötő képessége egyenes arányban van a liszt minőségével: minél jobb minőségű a liszt, annál több folyadékot képes megkötni.
A szervezet a glükomannánból nem képes energiát előállítani, mivel az emésztőenzimek, és emésztőszervek nem hidrolizálják, a növényi rostok ugyanakkor nagyon jó hatással vannak az emésztésre és a bélmozgásra.
Mivel igazán különleges alapanyagról beszélünk, mely bámulatos képességekkel rendelkezik, ennek megfelelően kell eljárnunk felhasználását illetően is.
Fontos, hogy sűrítéskor a forró étellel való érintkezés előtt hideg vízben keverjük el, majd ezt azonnal öntsük a készülő ételre. Ha nem így járunk el, egy hatalmas golyóvá áll össze, és felhasználhatatlanná válik.
A tökéletes állagú tésztához sütésnél elég egy-egy teáskanálnyi konjac lisztet keverni bármilyen magliszthez.
Édességek, pudingok, zselék elkészítésénél nagyszerű segítség, és nem utolsósorban rendkívül takarékos is, hiszen nagyon kevés konjac liszt hozzáadásával is látványos eredményt érhetünk el.
Az élelmiszeriparban és a sütőiparban használják fel a konjac lisztet a leggyakrabban, alapanyagként, vagy csak adalékanyagként, kenyerek és sütemények készítésére. Ezeken kívül felhasználják még pudingokhoz, zselékhez is, ételek sűrítéséhez, valamint tészták gyártásához.
Az utóbbi néhány évben jótékony tulajdonságait a gyógyszeripar is felfedezte, így egyre több fogyást elősegítő, koleszterincsökkentő gyógyszerben találkozunk vele összetevőként.
A konjak liszt fehérjét, zsírt, cukrot, és keményítőt csak kis mennyiségben tartalmaz, ezért akár diétázók, akár bármilyen különleges étrendet követők használhatják étkezéseik során. Rendkívülien alacsony glikémiás indexe lehetővé teszi, hogy cukorbetegek számára is fogyasztható legyen, mivel nem befolyásolja a vércukorszintet. A fogyókúrázók számára is növeli a bűntudat nélkül fogyasztható ételek számát: szinte szénhidrát és zsírmentes a kalóriatartalma.
A konjac liszt szárazon, magában történő fogyasztása elégséges folyadék hiányában nyelési nehézségeket okoz!
Szóját, glutént, zellert, mustárt és szezámmagot is feldolgozó üzemben csomagolva!
másodosztályú , szépséghibás
-
Vonalkód 5999559314384Termékazonosító ML082753Szállítási idő 2-4 munkanapRaktárkészlet VANCikkszám 5999559314384Tömeg 100 g/db