Kategóriák
- Újdonságok
- Akciók
- Étrend-kiegészítők
- Gyógytermékek
- Kozmetikumok
- Élelmiszerek
- TrendaVit
- Italok
- Növényi élelmiszerek
- Rágógumik, cukorkák
- Olaj, ecet
- Reggelizõ pelyhek
- Csírák, magok, gabonák
- Sütési segédanyagok
- Lekvárok, mézek, Nugát krémek
- Snackek, aszalmányok
- Lisztek
- Istant ételalapok, levesporok
- Gluténmentes termékek
- Egyéb alapvetõ élelmiszerek
- Rizs, tészta, hüvelyesek
- Tejtermékek, pékáru, sütemények
- Vega húspótlók
- Szószok, mártások, poralapok
- Reformélelmiszerek
- Ételízesítés
- Szója- és rizspudingok
- Cukor, édesítőszerek
- Kekszek, nápolyik, csokoládék
- Dia-vitál
- Pástétomok
- Laktózmentes termékek
- Halkonzervek
- Konzervek,befőttek, savanyúságok
- Paleo
- Egyéb reformélelmiszer
- Egyéb diabetikus termékek
- Pudingporok
- Hidegkonyhai termékek, saláták
- Tisztítószerek
- Egyéb reformélelmiszer
- Antioxidánsok
- Vajak
- Gyógyvizek
- Svédcseppek, tinktúrák
- Egyéb tejhelyettesítők
- Speciális olajok
- Sós snackek
- Egyéb termékek
- Immunerősítés
- Növényi italok
- Szív, vérkeringés, koleszterin
- D-vitamin
- Szilárd szappan
- Aszalmányok
- Örlemények
- Müzlik
- Nyomelemek
- Gluténmentes édességek
- Hidegkonyhai termékek, saláták
- Gyümölcslevek
- Ginseng készítmények
- Paleo lisztkeverékek
- Sók
- Egyéb édességek
- Fogkefe
- Izület, reuma
- Gyomor, emésztés
- Paleo kenyerek
- Bőr, haj, köröm
- Idegerősítő, nyugtató
- Gluténmentes pékáru
- Fogyasztószerek
- Húgyhólyag, prosztata
- Aminosavak, fehérjék
- Egyéb köretek
- Egyéb gluténmentes termékek
- Egyéb reggelizők
- Lekvárok
- Félkész/ előkészített lisztek
- Testápolók
- Hajápoló eszközök
- Masszázskrémek,-olajok
- Multivitaminok
- Napozószer
- Gyógy- és sportkrémek
- Fertőtlenítők
- Aszalmány
- Melegétel
- Tofu, szójatermék
- Száraztészta
- Kalcium, magnézium
- Növényi olaj, zsír
- Titánia Manikűr, pedikűr eszközök Solingeni
- Szaloncukor ,diabetikus, paleo.
- egészségügyi termék
- BATZ papucs másodosztályú, szépséghibás termékek
TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Termék részletek
Természet áldása bio gránátalma lé 330
Természet áldása bio gránátalma lé 330ml
A gránátalma (Punica granatum) mediterrán vidéken őshonos gyümölcs. Ázsiában és a Közel-Keleten már évezredek óta nagy becsben tartják, spirituális és egészségügyi szempontból egyaránt.
A modern orvostudomány csak napjainkban fedezi fel ezt az elsőrendű antioxidánst, amely mind a szív és érrendszeri betegségek, mind a rák megelőzésében és gyógyításában szerepet kap. Az ókor embere nagy becsben tartotta a gránátalmát, erről árulkodnak ókori feltárt sírok, melyeken díszítőelemként használták. Említést tesznek róla a Bibliában is, nemcsak tápértéke, hanem szépsége okán is.
Néhány évvel ezelőtt figyeltek fel a gránátalma antioxidáns hatására, mikor egy kutatócsoport kimutatta a gyümölcs hatékonyságát az érelmeszesedés (atherosclerosis) kezelésében. Egy teszt kimutatta, hogy a gránátalma-lének háromszor akkora az antioxidáns hatása, mint a vörösbornak vagy a zöld teának.
A gránátalma fogyasztása 20 százalékkal csökkentette az LDL (káros koleszterin) szintjét, illetve szignifikánsan növelte a HDL (hasznos koleszterin) mennyiségét a vérben. A már kialakult szív és érrendszeri megbetegedésben szenvedő páciensek körében a szívinfarktus több rizikófaktora jelentős javulást mutatott a kontroll csoporthoz képest. Igy a gránátalmakivonat fogyasztása már két hét alatt jelentős mértékben csökkentette a systolés vérnyomást magas vérnyomású páciensek körében, és egy év alatt átlagosan 35%-kal csökkentette a már meszesedést mutató artériák falának vastagságát.
A legújabb kutatások szerint a gránátalma segíthet számos rákbetegség megelőzésében és kezelésében. A Wisconsin Egyetem (USA) kutatói kimutatták, hogy a gránátalma gyümölcskivonata képes meggátolni a bőrrák kialakulását egereken. Egy másik kutatás szerint a gránátalmából kivont anyagok jelentős védőhatást fejtenek ki a prosztatarák , illetve humán rákos emlősejtek ellen. Bebizonyosodott, hogy a gránátalma-kivonat elősegítheti a rákos sejtek differenciálódását, azaz azt a képességét, hogy egészséges formájukba visszatérjenek.
A gránátalma az ellagsavnak nevezett természetes anyag leggazdagabb forrása. Donald Yance, a táplálkozás-tudomány szakértője a Herbal Medicine, Gyógyulás és Rák című könyvében ezt írja: "az ellagsav meggátolja a rák kialakulását, és úgy gondolják, hogy megakadályozza a rák mutációját is azáltal, hogy a génen ideiglenesen odakötődik a DNS funkcionális oldalához, elhárítva ezáltal az oxidatív gyökök káros hatását."
A gránátalma flavonoidjairól pedig bizonyitották, hogy csökkentik a tumor környékén történő érképzést (angiogenezist), így daganatellenes hatást fejt ki.
Egy másik kutatás bebizonyította, hogy a gránátalmában találhatók olyan összetevők, amelyek gátolják azoknak az enzimeknek a működését, melyek a porcok tönkremeneteléért felelősek! Porcai egészségének érdekében fogyassza gránátalma koncentrátumunkat!
A gránátalma a prosztatarák kutatásban is komoly eredményeket hozott. Egy amerikai egyetem kutatói felfedezték, hogy a prosztatarák legyőzhető a gyümölcs segítségével. Az urológiai szakemberek a kutatásban emberi prosztatarák-sejteket vizsgáltak úgy, hogy a gránátalma levét alkalmazták ellenanyagként. A teszt során kiderült, hogy minél több gyümölcs koncentrátum használtak fel, annál nagyobb mennyiségben pusztulnak el a rákos sejtek. Több más kutatás mellett ez is bizonyította tehát, hogy a gránátalmában jóval több antioxidáns van, mint a legtöbb rákellenes gyógynövényben, mint például a zöldteában vagy a vörösborban. Ezért a kutatást végző szakemberek azt ajánlják, hogy a prosztatarákban szenvedő férfiak napi nyolcvan milligramm gránátalmalét fogyasszanak el. Ez a mennyiség ugyanis növeli a prosztata specifikus antigén szint megemelkedéséhez szükséges időt.
másodosztályú , szépséghibás
A gránátalma (Punica granatum) mediterrán vidéken őshonos gyümölcs. Ázsiában és a Közel-Keleten már évezredek óta nagy becsben tartják, spirituális és egészségügyi szempontból egyaránt.
A modern orvostudomány csak napjainkban fedezi fel ezt az elsőrendű antioxidánst, amely mind a szív és érrendszeri betegségek, mind a rák megelőzésében és gyógyításában szerepet kap. Az ókor embere nagy becsben tartotta a gránátalmát, erről árulkodnak ókori feltárt sírok, melyeken díszítőelemként használták. Említést tesznek róla a Bibliában is, nemcsak tápértéke, hanem szépsége okán is.
Néhány évvel ezelőtt figyeltek fel a gránátalma antioxidáns hatására, mikor egy kutatócsoport kimutatta a gyümölcs hatékonyságát az érelmeszesedés (atherosclerosis) kezelésében. Egy teszt kimutatta, hogy a gránátalma-lének háromszor akkora az antioxidáns hatása, mint a vörösbornak vagy a zöld teának.
A gránátalma fogyasztása 20 százalékkal csökkentette az LDL (káros koleszterin) szintjét, illetve szignifikánsan növelte a HDL (hasznos koleszterin) mennyiségét a vérben. A már kialakult szív és érrendszeri megbetegedésben szenvedő páciensek körében a szívinfarktus több rizikófaktora jelentős javulást mutatott a kontroll csoporthoz képest. Igy a gránátalmakivonat fogyasztása már két hét alatt jelentős mértékben csökkentette a systolés vérnyomást magas vérnyomású páciensek körében, és egy év alatt átlagosan 35%-kal csökkentette a már meszesedést mutató artériák falának vastagságát.
A legújabb kutatások szerint a gránátalma segíthet számos rákbetegség megelőzésében és kezelésében. A Wisconsin Egyetem (USA) kutatói kimutatták, hogy a gránátalma gyümölcskivonata képes meggátolni a bőrrák kialakulását egereken. Egy másik kutatás szerint a gránátalmából kivont anyagok jelentős védőhatást fejtenek ki a prosztatarák , illetve humán rákos emlősejtek ellen. Bebizonyosodott, hogy a gránátalma-kivonat elősegítheti a rákos sejtek differenciálódását, azaz azt a képességét, hogy egészséges formájukba visszatérjenek.
A gránátalma az ellagsavnak nevezett természetes anyag leggazdagabb forrása. Donald Yance, a táplálkozás-tudomány szakértője a Herbal Medicine, Gyógyulás és Rák című könyvében ezt írja: "az ellagsav meggátolja a rák kialakulását, és úgy gondolják, hogy megakadályozza a rák mutációját is azáltal, hogy a génen ideiglenesen odakötődik a DNS funkcionális oldalához, elhárítva ezáltal az oxidatív gyökök káros hatását."
A gránátalma flavonoidjairól pedig bizonyitották, hogy csökkentik a tumor környékén történő érképzést (angiogenezist), így daganatellenes hatást fejt ki.
Egy másik kutatás bebizonyította, hogy a gránátalmában találhatók olyan összetevők, amelyek gátolják azoknak az enzimeknek a működését, melyek a porcok tönkremeneteléért felelősek! Porcai egészségének érdekében fogyassza gránátalma koncentrátumunkat!
A gránátalma a prosztatarák kutatásban is komoly eredményeket hozott. Egy amerikai egyetem kutatói felfedezték, hogy a prosztatarák legyőzhető a gyümölcs segítségével. Az urológiai szakemberek a kutatásban emberi prosztatarák-sejteket vizsgáltak úgy, hogy a gránátalma levét alkalmazták ellenanyagként. A teszt során kiderült, hogy minél több gyümölcs koncentrátum használtak fel, annál nagyobb mennyiségben pusztulnak el a rákos sejtek. Több más kutatás mellett ez is bizonyította tehát, hogy a gránátalmában jóval több antioxidáns van, mint a legtöbb rákellenes gyógynövényben, mint például a zöldteában vagy a vörösborban. Ezért a kutatást végző szakemberek azt ajánlják, hogy a prosztatarákban szenvedő férfiak napi nyolcvan milligramm gránátalmalét fogyasszanak el. Ez a mennyiség ugyanis növeli a prosztata specifikus antigén szint megemelkedéséhez szükséges időt.
másodosztályú , szépséghibás
-
Vonalkód 5999884221418Termékazonosító ML072001Szállítási idő 2-4 munkanapRaktárkészlet VANCikkszám 5999884221418Tömeg 330 g/db